ROMAN- VODIȘTI CU CARE NE MÂNDRIM

Melodia interpretată de Cristian a fost selectată printre cele 50 de melodii semifinaliste. Romaşcanul va intra în concurs pe 24 februarie, prestaţia sa putând fi urmărită live pe TVR.

Cristian Prăjescu a reuşit performanţa de a se califica în semifinala concursului în urma căruia va fi selectată melodia care va reprezenta România la Eurovision. Piesa interpretată de Cristian, “The best thing in life is to love”, se numără printre cele 32 de piese selectate din cele 150 de piese care au intrat în preselecţie din toată ţara. Rezultatele au fost anunţate pe 14 februarie, după ce un juriu, format din specialişti din domeniul muzicii şi din lumea spectacolelor, a ascultat live melodiile înscrise. “Am avut mari emoţii la interpretare. Ştiam că melodia este foarte bună, dar îmi era teamă că nu voi reuşi să impresionez juriul cu interpretarea mea. Am avut sprijinul compozitorului, al familiei şi al prietenului şi colegului meu de clasă Sebastian Tudor, care asigură şi backingul vocal al melodiei“, a spus Cristian Prăjerscu.

Romaşcanii îl vor putea susţine pe Cristian, din faţa televizoarelor, duminică, 24 februarie, când va avea loc semifinala în urma căreia vor fi selectate melodiile finaliste. Cristian Prăjescu va cânta live în studiourile Televiziunii Române.

Pe Cristian, elev în clasa a X-a A la Colegiul Naţional “Roman-Vodă”, colegii de clasă îl cunosc drept băiatul cu chitara. A început să facă muzică în urmă cu mulţi ani. Odată cu abecedarul a început să studieze vioara, dar, în timp, şi-a dat seama că instrumentul său preferat este chitara. De doi ani s-a lansat ca solist vocal, impresionând cu timbrul său vocal asemănător cu al celebrului Bryan Adams. A participat, până acum, la numeroase concerte şi festivaluri naţionale. Cel mai important premiu obţinut a fost «Trofeul categoriei de vârstă» pe care l-a câştigat de două ori, la festivalul «Music Factory» din Buzău şi la festivalul «Star Melody» din Bucureşti.

cristian

Comentariile sunt închise.