Cercul de astronomie ,,Quark de liceu’’

ANUNŢ

Dragi iubitori ai cerului si promotori ai educaţiei prin astronomie,
Iată ca se aproprie a 3-a ediţie a Lunii Mondiale a Astronomiei (Global Astronomy Month- GAM 2012), proiect iniţiaţi şi promovat de organizaţia internaţională Astronomi Fără Frontiere (Astronomers Without Borders – AWB) care a preluat pentru a duce mai departe moştenirea lăsată de Anul Internaţional al Astronomiei 2009.
Este o oportunitate pentru noi toţi de a promova astronomia şi educaţia prin astronomie către publicul larg.
Va adresez invitaţia tuturor de a organiza evenimente GAM 2012 pe plan local. Acţiunile organizate se pot încadra in programele oficiale ale GAM 2012, ori pot fi acţiuni gândite de fiecare dintre voi. Important este ca să fie organizate cât mai multe evenimente şi înregistrate pe pagina oficiala GAM 2012, pentru a putea fi văzute de cei interesaţi.
De asemenea, va rog să-mi trimiteţi informaţii privind evenimentele pe care le organizaţi pentru a putea sa le promovez la nivel naţional pentru ca de ele sa afle cat mai multe persoane interesate.
Promovarea se va face atât prin comunicate la nivel naţional, cât şi în emisiunea TV „Noi şi Cerul”.

Numai bine,
Valentin Grigore
Preşedinte SARM- România

Vă invităm să participaţi cu propuneri pentru organizarea la CNRV a ,,Lunii Mondiale a Astronomiei ’’- proiect din cadrul SIPOZIONULUI INTERNAŢIONAL- ,,ASTRONOMIA ŞI EDUCAŢIA ÎN MILENIUL III’’- Ediţia a II-a.

Prof. Tit Tihon
Prof. Romeo Merfea
(Coordonatori ,,Quark de liceu’’, CNRV-ROMAN)